31 januar, 2008

lol af Danmarksindsamlingen?

Efter TV-2 koncerten skulle jeg tilbage til København, så jeg blev sat af på Roskilde station og da jeg kommer op på perron 4-5 ser jeg denne reklame stander - hvad tænker I når i ser den (og jeg ved godt jeg har præpareret jer lidt med dette indlægs overskrift).

lol af Danmarks Indsamlingen?

Jeg så lol som oversat fra 1337-sprog (forkortelser brugt i chat) betyder laughing out loud. Da jeg kigger nærmere kan jeg se at der rent faktisk er tale om grafer der skal illustrere nogle af de fakta som Danmarksindsamlingen har brugt under deres kampagne for at få os til at støtte med nogle kroner.

Om det er reklamebureauet der ikke har det store overblik når det gælder DSB standere, som jeg har skrevet om tidligere eller om det er plakatopsætteren hos DSB som har moret sig for de andre standere på stationen havde en meget bedre sammensætning af plakaterne for Danmarksindsamlingen. Jeg hælder nok mest til den sidste mulighed.

P.S. Som overskriften af dette indlæg måske kunne antyde, så er det ikke mig der lol af Danmarksindsamlingen, man kan vist stadig nå at give bidrag så det er bare afsted, Afrika har brug for det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar