24 august, 2007

Til London '07

Hvad der begyndt som tanker om ferie i Århus under festugen, for derefter at være et par tanker om at besøge Sune i Rom er endt med at være 5 dage i London.

Turen er planlagt på nettet og jeg har lavet dette kort i Google Maps for at kunne placere de forskellige ting jeg synes jeg skal nå.


View Larger Map

Jeg var så heldig at finde en pakke rejse med British Airways og et hotel rundt om hjørnet fra Tower. BA flyver til Heathrow, så at komme til mit hotel var let det var bare at tage undergrunden til Tower Hill og så gå 3min til mit hotel.

Jeg har været rigtig heldig med hotellet, det er helt nyt og mit værelse er kæmpe stort.

Dette er skrevet på bagkant og jeg er hjemme igen i DK, men de næste par indlæg bliver skrevet som tilbage daterede dagbogsindlæg for min tur.

P.S. Hvor er jeg dog glad for min PSP som jeg købte sidste år i før jeg skulle til USA og den er en genial til at slå tid i lufthavne og fly ihjel. Så som forberedelse til lørdag The Bourne Supremacy en god velkomponeret action film.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar