27 august, 2006

Robbie Williams i Parken

Den 6. juli, ja det er efterhånden længe siden, var Rikke, Anne Marie, Claus og jeg selv i Parken for at se Robbie Williams, for vi var blandt de heldige der fik billetter i Billetlugens lotteri.

Der er ikke så meget at skrive om koncerten, det var Robbie Williams, hvilket betyder at der er gang i den, alle synger med, danser og har en god aften.

Selvom vi ikke havde fået det bedste billetter, øverste tribune på siden af scenen, så var det rigtig godt. Robbie har efterhånden et så stort katalog af hits at han kan fylde en hel koncert med dem og det gjorde han så, næsten.

Der er mange andre til koncerten eller den dagen efter, som har skrevet og lagt billeder op (i langt bedre kvalitet end mine egne).

Gaffas anmelder var stort set begejstret og har samme oplevelse af koncerten som mig - Ekstra Bladets anmelder bør overveje hvorfor han går til en koncert for at anmelde musikken, den har man vel ligesom accepteret når man køber billet til en koncert?, og istedet koncentrere sig om at anmelde koncerten, hvis han ikke selv kan finde ud af at hoppe i takt burde han se sig omkring istedte for at kigge ned i sin blok.

P.S. Opvarmningen var Basement Jaxx og var i sig selv en oplevelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar