28 august, 2006

Horsens

Horsens må stoppes.

At invitere 85.000 sagesløse mennesker til Horsens for at gå til koncert på en sportsplads i udkanten, og på den forkerte side af Horsens, er en katastrofe.

Det er trættende når arrangørerne slår det op som en succes, det eneste der er en succes er tilskuernes overbærenhed med et arrangement der på alle måder var spændt til bristepunktet.

Der er så mange ting at nævne der ikke var godt nok, men de fleste er dækket af pressen og andre bloggere så jeg vil kun nævne et par som jeg ikke mener har fået opmærksomhed nok.

Sportspladsen hvor koncerten blev afholdt ligger på den fjerne side af Horsens, så shuttlebusserne der skulle bringe publikum fra parkeringspladserne og til koncert blev sat af i midten af Horsens, som belejligt holdte markedsdag og havde lang åbningstid i de fleste butikker. Alle publikummer skulle så gå 2-3km igennem Horsen gågader og villa kvarterer for at komme til pladsen. Der er sikkert en praktisk årsag til dette arrangement, men jeg mener at det er et klart bevis på at infrastrukturen i Horsens ikke er god nok og burde diskvalificere stedet med det samme. Der er også en hvis grad af grådighed fra butikslivet, husk at folk er kommet for at gå til koncert og høre Madonna - ikke for at opleve Horsens.

At det skulle tager timer at komme de få kilometer fra parkeringspladsen til motorvejen er mig en gåde, der er nogle der ikke har gjort deres hjemmearbejde godt nok. Flaskehalsen var en rundkørsel hvor der var 2 lange køer af biler der skulle føres igennem for at komme frem til tilkørslen til motorvejen, det sørgede hjemmeværnspolitiet for ved skiftevis at holde den ene kø og lade 10 biler fra den anden køre igennem. Endnu et eksempel der burde udelukke Horsens som koncertby.

At domænerne fuckhorsens.dk, aldrigmerehorsens.dk, horsensstinker.dk, horsenssucks.dk og andre ikke er registreret er mig en gåde - men det kunne være jeg selv skulle tage at komme ud af start hullerne.

Alt i alt tror jeg arrangørerne skal være glade for at det ikke regnede så tror jeg ikke publikums tålmodighed havde været helt så stor.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar