08 maj, 2006

Billetter til George Michael i Parken

Ikke meget mere end en uge siden vi sidst var underlagt BilletLugens luner, skulle vi til det igen. Uden rigtig tid til at vurdere om man skulle med, blev George Michaels jubilæums tour annonceret og billetter sat til salg kl. 10:00 i formiddags.

Med de gode erfaringer med at stille sig i kø, tidligt, foran Fona meldte Signe sig denne gang som engel og påtog sig opgaven. Første sms ankom 5:59, lang tid før jeg endda overvejede at stå op, p.g.a. forkølelse og netop hjemvendt fra årets Teesen Cup. Det var gode nyheder, Signe var ca. nummer 35 i køen og det skulle garantere 6 af de fortrykte billetter. Mange timers ventetid senere havde Signe fuldført missionen og købt 6 billetter til plænen. TAK SIGNE!

Men, vi skulle bruge 7 og gerne 9 billetter hvis det kunne lade sig gøre, så jeg hængte i BilletLugens internet kø system og det er jo som altid en oplevelse. Hvordan den optimale oplevelse bør være har jeg ingen ide om og det jeg oplevede i dag kan ikke være den, men i forhold til da jeg sidst kæmpede med internet køen er BilletLugen kommet et skridt tættere på målet. Denne gang lukkede de for tilgang til køen efter en hvis mængde købere var kommet ind, med begrundelsen at de ville give deres systemer tid og luft til at behandle de heldige første købere færdigt først. Det ser ud til at virke, selvom der ingen respons er fra kø systemet i flere timer, ender man med at komme igennem og kan købe billetter.

Jeg havde satset på 2 computere og nåede igennem køen på begge. På den første der nåede igennem kunne jeg kun købe 2 billetter med begrænset udsyn og dem købte jeg selvfølgelig og var glad. Da jeg kom tilbage til den anden computer var denne også nået igennem og jeg måtte selvfølgelige undersøge hvilke billetter jeg kunne få på den, her var det muligt at købe 3 billetter til plænen, lige netop dem vi skulle bruge - så dem købte jeg selvfølgelig også. De 2 billetter i overskud er solgt videre til en kollega.

Alt i alt, vi skal høre George Michael den 11. november i Parken - mon det er tæt nok på jul til at han synger Last Christmas?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar