14 august, 2005

Thomas går 63 på Baltusrol

I følge denne artikel"The 87th PGA Championships" hjemmeside var Thomas, før hans runde i dag, bedst kendt for at være ham der i en bunker på 17. hul på Royal Sct. George smed British Open væk.

Men det er slut nu, 63'eren sætter ham i selskab med en lille skare på 22 der tidligere har gået 63 i en major og specielt med Jack Nicklaus og Tom Weiskopf som tidligere har gjort det på Baltusrol.

At gå en 63'er har også andre fordele, Thomas rykkede op på en samlet 3. plads, kun et slag efter Phil Mickelson og Davis Love III.

Thomas spil godt i morgen og vind den major som vi alle under dig - vis en gang for alle at du hører til i den absolutte verdens elite.

P.S. Og Thomas jeg er overbevist, det blev jeg tilbage i '98 hvor jeg, til Pers uforglemmelige 25 års fødselsdag, indgik et væddemål med Jakob. Det var efter en del hvidvin og julesnaps og væddemålet var om du ville vinde 2 turneringer på Europatouren det år. Weekenden efter festen vandt du Heineken Classic og sidst i april, kun et par dage efter min egen 25 års fødselsdag vandt du Peugeot Open de Espana - sådan! Jakob, vi har forresten stadig et udestående.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar