16 september, 2005

Opgradering til Pebble 1.9

Sidst jeg opgraderede Pebble, som er det stykke software der driver denne blog, var for mange måneder siden og det var til version 1.7.1.

Jeg nåede aldrig at opgradere til version 1.8, hvilket vel var lidt underligt da den store ting i denne udgave af Pebble var i18n og jeg lavede den danske oversættelse. Grunden til den manglende opgradering var at jeg til version 1.7.1 havde lavet mit eget design og for at kunne bruge de nye oversættelser var jeg tvunget til at gennemgå hele designet og indsætte de korrekte referencer - hvilket jeg aldrig fik gjort.

Nu har Pebble version 1.9 været klar i et stykke tid og jeg har endelig fået taget mig sammen til at rette mit design ind. Derfor er hele sitet nu på dansk og mange af mine indlæg er blevet opdateret med lidt ekstra meta-data i form af tags (tagcloud) og søge funktionaliteten er tilbage.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar