09 juni, 2008

Kylie i Forum

I går aftes holdte Kylie kirke i Forum og heldigvis var jeg der til at opleve det, sammen med Pernille og Claus og 8000 andre.

Kylie i Forum

Det er nogle år siden jeg så hende i Aalborg og det var ligeså godt denne gang som sidst.

Når Kylie går på scenen sker det med et enormt scene show og hun benytter sig af alle poppens trick udført med perfektionisme ned i mindste detalje, hvilket er en god ting og resultatet er en kæmpe koncert oplevelse hvor man er underholdt fra start til slut.

Koncerten havde pause halvvejs og første sæt var godt, men andet sæt var ekseptionelt. Forholdet mellem nyt og sikre hits var godt og Kylie formåede at få fat på alle også selvom Forum var ulideligt varmt (dog ikke så galt som sidst U2 spillede der) .

Jeg må konstatere at et godt scene show virkelig bidrager til at jeg har en god koncertoplevelse, Kylie benyttede sig af alt hvad der er tilgængeligt. Sidste gang i Aalborg var hele koncertens tema Las Vegas, denne gang bestod koncerten af små temaer som varede 2-3 numre hvilket også fungerede rigtig godt og scenen skiftede fuldstændigt udtryk fra tema til tema.

Kylie i Forum

Samtidig med at alt udføres med gennemført profesionalisme så er Kylie samtidig charmerende og imellem numrene skinner hendes personlighed igennem når hun snakker lidt med publikum.

Det var en rigtig god aften og jeg var underholdt hele vejen og jeg er også at finde næste gang Kylie giver koncert i nærheden af mig.

Kylie i Forum

Andre medier skriver:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar