05 juni, 2008

Celin Dion i Parken

Først må jeg fortælle at jeg absolut ikke er den største Celin Dion fan, men for nogle månedrs tid siden blev jeg involveret i kampen for at skaffe billetter til nogle af mine venner og i kampens hede endte jeg selv med også at have en billet.

Jeg har været meget i tvivl om jeg skulle tage med til koncerten eller ej, faktisk i så lang tid at valget ikke længere kunne tages og derfor var jeg til Celin Dion koncert her på en Grundlovsdags aften.

Celin Dion i Parken

Men det var godt, jeg nød koncerten. Celin Dion har alligevel mange hits i bagagen og hun formåede at få fat i det meste af publikum i Parken, som jeg nok synes er nummeret for stor til den type musik.

Det drejede sig om Celin Dion, sang og musik, der var ikke meget scene show, hvilket nok var lidt skuffende når man har set hvordan scenen kan bidrage stort til koncertoplevelsen (jeg tænker f.eks. på George Michael, Robbie Williams, U2 og Kylie).

Celin Dion i Parken

Men Celin Dion kan synge, virkelig synge og det er faktisk det vigtigste og derfor var det en god koncert oplevelse. Sangene var både hendes egne og overraskende mange som andre før hende har synget.

Mærkeligt nok sang hun ikke Tim Christensen hittet "Right Next To The Right One" som jeg ellers ville have troet ville være et sikkert stik i Danmark, men om det var fordi publikum hastigt forlod deres stole efter de 3 ekstra numre og ikke lod Celin Dion have chancen for at komme tilbage og give det nummer får vi nok aldrig at vide.

Rigtig hyggelig aften i godt selskab.

Andre medier skriver:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar