02 september, 2007

The Police i Århus

Hvis det har gået nogens næser forbi, så holdte The Police koncert i Århus og vi var der. For lang tid siden stod min søster og Signe rigtig tidligt op for at sikre os billetter, det var rigtig godt også selv om det viste sig at de kun fik solgt ca. 40.000 af i alt 52.000 billetter. Vi besluttede at det var pengene værd at købe til området lige foran scenen, det bliver jo alligevel en god udskrivning når man skal rejse til Århus.

Den oprindelige plan for mit eget vedkommende var at overnatte et par dage i Århus, men fordi koncerten faldt sammen med både Århus Festuge og Marselisløbet så var det umuligt at finde overnatning i eller i nærheden af Århus, så istedet blev det til en endagstur. Rejsen var planlagt med IC3 lyntog, som vi lærte ikke stopper i Roskilde, så Rikke og Flemming måtte finde alternativ transport.

Efter en god frokost og lidt vandren rundt i festugen, mødtes alle til nogle øl og holden øje med køen til shuttle busserne ud til Vesteregn. Der var heldigvis masser af busser og ingen ventetid da vi endlig var klar til at indtage pladsen.

Arrangørerne skal have ros, det hele blev godt afviklet, korte køer til øl og spise boderne.

Jeg synes det var en konge optræden af Sting og hans kolleger, de havde rigtig godt fat i publikum og jeg var godt underholdt. Det eneste man måske kan udsætte er at de brugte vel lang tid på mellemspil og soloer, som ikke rigtig fængede. Men når de leverede deres samling af hits, så virkede det.

Vi nåede et tidligere tog tilbage til København og det var rigtig rart at komme i seng deromkring kl. 06:00 - en rigtig dejlig (om end lidt for lang) dag.

Anmeldelserne i medierne var noget blandede, men min oplevelse er meget lig anmelderen fra Jyllands Posten.

P.S. I min research til dette indlæg faldt jeg over Peters Schollerts opsummering af sommerens udendørskoncerter og jeg er fuldstændig enig i hans pointer - lettere omskrevet, at det er tid til at grådigheden i den danske koncertbranche stopper og de tænker på os der betaler for gildet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar