22 september, 2007

KADDDDUNK

Jeg bliver nød til at anbefale det interessante projekt som Peter Madsen og Jyllands Posten har været igang med i, efterhånden, et godt stykke tid, nemlig at hver fredag offentliggøre en side fra det seneste album i Valhalla serien. Det er bedre beskrevet i projektet selv.

"Med eneret for Internetavisen Jyllands-Posten bringes 14. og næstsidste afsnit af Valhalla-serien - "Muren". Hver fredag i 2007 vil www.jp.dk bringe et nyt afsnit af den kendte tengeserie om de nordiske guder.

På en helt ny og net-egnet måde er tegneserien blevet udviklet fra papir og over i et netmedie, der kan spille på langte flere interaktive elementer.
...

Det virker, jeg har været hooked næsten fra start. Jeg ved godt hvad jeg ønsker mig i julegaver i år, Valhalla serien.

For at følge med får man den bedste oplevelse ved at gå til jp.dk og i højre kolonne, et godt stykke nede er der et link til Flash applikationen som præsenterer tegneserien for dig.

Alternativ kan I følge dette link Valhalla nr. 14 - Muren, men sørg for at maksimere jeres browser så I får det hele med.

God fornøjelse, jeg undskylder at jeg ikke har bragt dette tidligere og I derfor er nogle kapitler bagefter og I skal derfor læse op, men faktisk er den en god ting fordi I har en rigtig god historie foran jer.

P.S. (mest for Vikinge klubben) I løbet af historien forklares det hvordan Loke blev MOR til Sleipner... vi har jo altid vidst at han har mange talenter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar