10 december, 2006

Har DR set lyset?

Der er noget der tyder på at Danmarks Radio virkelig forstår det nye medie landskab som internettet tilbyder.

  1. I dag faldt jeg over denne artikel på DR Nyheder om at DR vil lancere en nyhedskanal på internettet som skal tage kampen op med TV2 News. Men i modsætning til TV2 News, så er der er tale om en ren netstation og for mig virker det meget mere rationelt end TV2s satsning. Kanalen vil tage inspiration fra CNN Pipeline og andre lignende stationer. Det bliver spændende at se hvad DR kan få ud af at tage næste skridt i en online medieverden.

  2. Næste punkt der tyder på at DR er ved at forstå lugten i bageriet er at journalisterne på TV Avisen er begyndt at blogge, det er ganske interessant at følge deres skriverier og det sætter en ekstra dimension på de mennesker der formidler nyheder til os. Jeg ved godt at nogle af nyhedsværterne på TV2 Nyhederne længe har haft blogs, men nu er det nu engang TV Avisen sammen med DR2 Deadline der er min primære nyhedsflade og det bringer mig til at jeg glæder mig til at værterne på Deadline også begynder at blogge.

  3. Og sidst, men ikke mindst, så har DR i de sidste par måneder udvidet deres podcast katalog ganske betragteligt og nu er jeg fuldt forsynet med podcasts for alle de radio udsendelser jeg ellers har kæmpet med at skulle høre på opskure tidspunkter. Mit katalog for DR podcasts ser i øjeblikket således ud.

    Der er sikkert et par stykker jeg har glemt og efter at PSP'en blev opgraderet til firmware v.3.00 så jeg går i øjeblikket og overvejer at udvide med med P1 Orientering Aften og Søndag for altid at have en dybdegående nyhedsudsendelse i lommen.

Det bliver spændende at fælge DR det næste halve års tid og se om dette kun er skud i tågen eller om de virkelig har set lyset.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar