11 december, 2006

Billetter til Scissor Sisters i KB Hallen

Det startede med at jeg læste på Gaffa at Scissor Sisters kommer til Danmark i april til næste år. Dem vil jeg gerne se igen, de lukkede Orange scene på Roskilde Festivalen i år og det var festivalens største overraskelse for mig, der var total gang i den.

Men hvem skulle med, jeg sendte en kort spørgende e-mail til Mikkel K, Mikkel F, min søster og Lars B for at ramme lidt bredt i håbet om at finde et par stykker at tage til koncert sammen med. Det viste sig at være en succes, her til morgen talte jeg op og vi skulle kun koordienere et samlet køb af 18 billetter.

Vi fik dem alle uden problemer, Billetlugen.dk's systemer opførte sig for en gangs skyld eksemplarisk, men om det er fordi Scissor Sisters ikke trækker så meget publikum i Danmark må vi nok vente til april og se.

Jeg glæder mig til april hvor der skal holdes fest i KB Hallen, vi må næsten være nok til selv at sætte stemningen.

P.S. Billedet er vist det første jeg offentligør af årets fangst på Roskilde Festivalen, der er en klar plan om at få resten online inden årets udgang.

Opdatering: Jeg husker dårligt, jeg har faktisk allerede offentliggjort billederne fra årets festival - bare glemt at opdatere oversigten i min billeddatabase.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar