03 november, 2010

Kenya dag 9-11 - Hvile, golf og hvile

I mandags, var der behov for en hviledag oven op 4 dages safari, man bliver godt gennemmør af at stå op i en Land Cruiser 4 dage i træk.

Der blev både tid til at sove længe, læse lidt, tage en lang lur og det aktive på dagen var at vi gik et par kilometer over og så på et andet stykke jord som Robert også sørger for at der bliver holdt øje med hernede.


I det hele ikke så meget at berette, dog skulle vi tidligt i seng, så vi kunne komme tidligt op tirsdag morgen og spille golf på Leisure Lodge Golf Course.

Fred (Roberts chaufør) kom og hentede os kl. 6 og efter Robert og han havde fået hhv. kaffe og thia, så var det afsted - det gælder om at komme ud på banen så tidligt som muligt så man undgår så meget af varmen som muligt.

På banerne hernede er det påkrævet at man skal have caddie med ud på runden, men de står klar og efter en hurtig tur på driving range var vi klar til at tee ud.


Leisure Lodge Golf Course var en rigtig god bane, ikke noget helt specielt men nogle gode huller og det er ret sjovt at spille på en bane hvor man allerede på første hul ser en dik dik løber på tværs af fairway, senere lidt bavianer og diverse fugle. Jeg forstår kke helt hvordan de holder græsset så forholdsvis grønt, det er selvfølgelig en anden type græs end vi kender i DK og der bliver hældt meget vand ud over banen i løbet af dagen (og natten gætter jeg på). Græsset er noget grovere end det vi spiller på i DK, men det gik fint, især når man først lurede at bolden ikke hopper fremad, men istedet hopper nærmest lige op og derfor dør hurtigt, så må man ændre spil og lade være med at forsøge at lave chip'n'run ind til greens.

Den største udfordring er helt klart varmen, da vi rundede hul 9 var det blevet virkelig varmt og selv caddie'erne søgte i skyggen hele tiden. Men man kan næsten ikke klage over så godt vejr og det var en fornøjelig runde med op og nedture, sådan som det jo åbenbart skal være at spille golf.


Robert havde været usikker på om hans skulder kunne holde til at spille golf, men alt gik fint og undervejs begyndte han at overveje at melde sig ind i klubben og spille et par runder om ugen - man skal passe på med det der golf, det fænger.


Resten af dagen brugte vi på at forsøge at arrangere en fisketur onsdag, men det faldt desværre til jorden. Der blev givet lidt misvisende informationer og endte med at være ALT for dyrt for os. Så onsdag blev også til hviledag - og det er faktisk ikke helt skidt.

Så i dag har vi været lidt i pool og højdepunktet på dagen var matatu-turen ind til supermarkedet for at købe ind til aftensmaden. Der blev heldigvis også tid til en stor is i skyggen.


I morgen tager op og spiller endnu en runde på Leisure Lodge.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar