25 oktober, 2010

Kenya dag 2

Hurtig reportage fra 2. dagen på besøg hos Robert.

Vi sov så længe som man nu kan i så varmt vejr. Robert diskede op med morgenmad, toast og bananer, mægtigt godt at starte på.

Jeg begyndte på en af ting man aldrig skal gøre, jeg lavede om i Roberts internetforbindelse. Som det var sat op var det kun Roberts maskine der kunne være på og jeg har en lille trådløs router med som jeg gerne ville have på så begge maskiner, samt iPad og telefon kunne komme på nettet. Jeg kunne selvfølgelig ikke finde ud af det og var måtte tale med Hotgossip internet her i Diani Beach 8 gange før der var rigtig hul igennem igen. Og nu med alle computere samtidig.

Robert og Geoffrey (havemanden) havde gemt et udgået et Popo træ og de havde udtænkt en prøve til mig, jeg skulle fælde træet i et enkelt machette hug. Træet var vel 12-15cm i diameter, så det så svært ud, men heldigvis var det noget blødt træ og det lykkedes at få væltet træet med et hug.

Så efter veludført havearbjede og computerarbejde, var den eneste logiske ting at gøre at gå ned på stranden og tage sig en dukkert i det varme men svalende vand. Det var lækkert og efterfølgende satte vi os og fik en øl i en af de barer der ligger ned til stranden.

Resten af eftermiddagen gik med at ligge i pool herhjemme. Vi kørte ud og spiste aftensmad.

Nu har vi spillet et par spil backgammon og nydt et par gin tonic på terrassen og om lidt er det på hovedet i seng. Vi skal op allerede kl. 4 for at kunne køre på safari og nå at solen stå op ude i Simba Hills.

Jeg har ikke rigtig nået at tage nogle billeder endnu, men mon ikke der kommer nogle stykker i hus i løbet af i morgen?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar