28 marts, 2008

Blue Foundation på Gimle

Jeg har før hørt Blue Foundation live det var dog som opvarmning til Faithless for nogle år siden (hvornår kommer Faithless til DK igen?). Det var faktisk dengang jeg blev opmærksom på dem og har siden købt alle deres cd'er og de er blevet en fast del af mit musik bibliotek.

Blue Foundation

Da jeg hørte at de skulle spille på Gimle var det givet at jeg skulle opleve dem der.

Gimle er blevet et fantastisk koncert sted, lyden er helt i top og når Blue Foundation samtidig leverer en overdrevet energisk koncert, så kan oplevelsen ikke blive bedre - det er en af de bedste koncerter jeg nogensinde har været til.

Blue Foundation bør udgive et live album inden alt for længe (opdatering: det gør de vist også snart, optagelserne er fra de 3 koncerter de gav i den Grå Hal). Energi niveauet og den lidt hårdere guitar lyd løfter musikken til særklasse og man kan mærke at de nyder at være på scenen med deres musik.

Helt igennem perfekt koncert oplevelse...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar