18 april, 2008

Katie Melua i Ballerup Superarena

Jeg er stor fan af Katie Melua, men alligevel var det med en underlig fornemmelse i maven at jeg og min søster drog mod Ballerup og deres Superarena (et fint ord for en cykelbane). Katie Meluas lidt melankolske lyd var jeg ikke helt sikker på hvordan ville gøre sig til en stor koncert, jeg er sikker på at det fungerer godt i en lille klub, men en stor hal var jeg lidt usikker på.

Det hjalp selvfølgelig heller ikke, at jeg ikke kunne finde min billet, som burde være blevet sendt til mig men jeg aldrig tror er kommet frem og det gik desværre først op for mig 3 timer før koncerten skulle begynde. Jeg ledte selvfølgelig alle tænkelige (og utænkelige) steder og i min e-mail men uden resultat. Så jeg printede min kvittering for købet og heldigvis var BilletLugens personale ude i arenaen super flinke og inden for 2 minutter havde jeg en ny billet. Om det altid er sådan eller om det var fordi koncerten var langt fra udsolgt tør jeg ikke sige - men det var top service og tak for det.

Mine bange anelser om Katies lidt melankolske lyd blev også hurtigt fejet af bordet da hun gik på, numrene havde fået tilsat lidt funk, rock eller andre genrer, så det fungerede virkelig godt i en koncert af den størrelse.

Kate Melua i Ballerup Superarena

Der var god energi ud over scenen og man kan mærke at hun virkelig brænder for at spille musik.

Rigtig rigtig god oplevelse og lyden i Ballerup Superarena er nok det bedste jeg har oplevet i en hal af den størrelse.

Efter alle de bange anelser var blevet gjort til skamme var det lidt ærgeligt at vej forholdene omkring Superarenaen ikke helt kan holde til så mange mennesker. Vi var med offentlige transportmidler og der var heldigvis indsat busser imellem arenaen og stationen, men desværre viste det sig at vejanlægget ikke er helt gennemtænkt og busserne måtte vente på at ALLE biler havde forladt parkeringspladserne før det kunne køre mod stationen, det var en kedelig forsinkelse og som bragte tankerne tilbage på en oplevelse i Horsens.

Kate Melua i Ballerup Superarena

Men stadig en god koncertoplevelse og jeg skal opleve Katie Melua igen, allerhelst i JazzHouse eller Amager Bio så det kan blive endnu mere intimt.

Og husk, Katie Melua har super humor og læs venligst mit tidligere indlæg om dette hvis du ikke allrede har gjort det, "Hatten af til Katie Melua.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar