12 november, 2007

Take That i Forum

For rigtig lang tid siden købte Pernille og Claus billetter til Take That i Forum, de spurgte om jeg skulle med men det tog mig nogle måneder at beslutte mig - men heldigvis var der billetter da jeg endelig tog mig sammen.

Take That for mig er en række super hits fra en næsten svunden tid, men de hænger ved og det var rigtig rart at opleve drengene (hvem sagde Boys to Men?) i koncert.

Take That i ForumTake That i Forum

De havde arrangeret det store scene show, sikkert for at dække lidt at de ikke er verdens bedste sangere og efterhånden er lidt oppe i årene så derfor heller ikke er de mest udholdende dansere længere. Men, jeg har aldrig oplevet så højt et lydniveau som da Take That gik på scenen i Forum, for publikum, fortrinsvist kvinder i 30-35 års alderen, gav en hvine koncert uden sidestykke.

Men underholde det kan ded, Take That forståes, og at de har sat et kæmpe fodaftryk i musikverdenen blev gang på gang gjort klart når publikum sang første vers af sangene uden drengene behøvede at synge med.

Take That i ForumTake That i Forum

Alt i alt var det en rigtig god koncert oplevelse og som sagt et imponerende sceneshow med underholding også til husarene.

Jeg har kun kunnet finde en enkelt anmeldelse i de andre medier fra koncerten i Forum, men det er sikkert fordi resten har fyret krudtet af på at anmelde koncerterne i Aalborg istedet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar