22 november, 2007

Mac to the Future

Nu er det en uge siden jeg hentede min MacBook i Humac, sammen med lidt andet rart Apple hardware.

Jeg har hidtil brugt Linux som min primære platform, men længe haft et godt øje til Apple og for næsten 2 år siden lavede jeg en aftale med mig selv om at jeg ville købe en Mac når Leopard blev frigivet - at det skulle tage 2 år var ikke helt med i planen, men det går nok og jeg har fået mig en rigtig dejlig maskine.

Det er den sorte 13" MacBook jeg har købt og fordi jeg har sparet sammen så længe har jeg kunnet sætte 4GB RAM i.

MacOS X er en rar oplevelse, også selvom der er nogle ting der fungerer fundamentalt anderledes end i andre operativ systemer, nogle af disse oplever jeg faktisk som smartere og resten er i kategorien at der er lige gyldigt om det fungerer på den ene eller på den anden måde. Og så er der alle de ting som MacOS X bare gør rigtigt og, hmmm, lækkert er nok det bedste ord.

Der er stadig mange ting at gå på opdagelse i og det kan godt være der kommer små glimt af mine oplevelser her, men indtil videre er det bare en glad Laust der bærer rundt på sin computer.

Min IBM bærbare med Ubuntu Linux er stadig vældig meget i spil, der er opgaver der er bedre løst på den og andre der er bedst løst på en MacBook. Men om det forsætter sådan kan jeg ikke helt overskue på nuværende tidspunkt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar