22 juni, 2007

Slut med kæmpe koncerter i Horsens

... ihvertfald for et stykke tid.

Ekstra Bladet bringer i dag denne artikel med nyheden om at der ikke længere vil blive afholdt kæmpe koncerter i byen.

Vist primært fordi stadion skal ombygges og fordi de ikke længere kan snyde med momsen, men desværre ikke fordi de er kommet til den selverkendelse at de ikke har faciliteterne til at holde koncert for over 70.000 mennesker.

Jeg har i et tidligere indlæg gjort klar for min mening om Horsens som koncert by, så denne nyhed gør mig rigtig glad. (Det er iøvrigt værd at læse den kommentar der kom nogle måneder efter jeg havde skrevet indlæget om Horsens, der er altså tale om nogle seriøsemindreværds komplekser og jeg blev faktisk en smule sur over at folk vil tillade sig at skrive i den tone på min blog).

Nu bliver det spændende når vi i starten af september skal vi til Århus for at se The Police og jeg håber de har noget mere styr på at holde koncerter end Horsens havde. Vi har købt de dyre billetter til området foran scenen, så vi kommer da ihvertfald til at kunne se hvad der foregår - jeg glæder mig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar