02 juli, 2007

Roskilde, er I klar?

Så er det lige oppe over, om et par dage åbnes portene ind til festival området og 4 dage med musik begynder.

Når man kigger på vejret udenfor luner det at tænke tilbage på sidste års festival hvor der var blå himmel og MEGET sol under hele festivalen. Jeg har fundet et par korte klip fra kulminationen på sidste års festival og lagt dem op på YouTube som et forsøg og bringer dem her.

Der er selvfølgelig tale om Roger Waters på Orange som var i særklasse, lyden var quadrofonisk så den opslugte en og med Pink Floyd materialet kan det aldrig gå helt galt.

Jeg undskylder længden på klippene, men jeg var opslugt af koncerten og kunne ikke rigtig koncentrere mig om at optage video - hvilket jeg er lidt ærgelig over lige nu. Der var vist også noget med at jeg var ved at løbe tør for plads, men er ikke længere et problem, har for nylig købt et 8GB kort :-D

Nu bliver det jo så spændende om sådanne klip overtræder nogen form for regler på YouTube, forhåbentlig ikke ellers kommer der nok et lille indlæg her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar