24 juli, 2006

Til dem kan lide at vente og være på forkant.

BBC News rapporterer at astronomerne er vældigt begejstrede i øjeblikket, fordi de har opdaget en stjerne 'som snart bliver til en supernova'. Nøgleordet her er snart, i denne sammenhæng kan det betyde i morgen, men højst sandsynligt betyder det 1.000, 10.000 eller 100.000 år fra nu. Jeg håber personligt det bliver i morgen, sidst en supernova af samme dimensioner blev observeret var det af Tycho Brahe tilbage i 1572 og det var vist et vældigt syn.

Men som altid, "alt godt kommer til dem som venter", så respekt til astronomerne som nu sidder på pinde og venter på at denne stjerne skal eksplodere.

Også respekt til jer som følger mine skriverier her på bloggen, ikke at I sidder på pinde, men fordi jeg på grund af mange tilfældige faktorer har jeg haft en mild "skriveblokering" siden Roskilde Festivalen og derfor aldrig fået skrevet om mine oplevelser der og de ting (Robbie Williams koncert) der har været på programmet siden.

Jeg tror, at den primære faktor for denne skriveblokering har været at jeg fik skrevet at jeg ville "skrive et fyldigt referat" i ugen efter festivalen. Det skete ikke og hvis jeg kender mig selv så kommer der nok til at gå en rum tid endnu.

Men for at lette lidt af presset, så er her links til mine billeder fra Roskilde Festival 2006.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar