16 juni, 2006

VOR runder Danmark

Så er Volvo Ocean Race ved at være slut, tidligere i dag startede V70 bådene fra Rotterdam med kurs mod Skagen, hvor de foretager et herresving til styrbord for endeligt at ramme Göteborg og så er det slut.

Det smukke ved dette sidste ben, af den lange rejse, er at Danmark befinder sig lige midt i det hele, bare se her

Endnu smukkere er det, at jeg om få timer tager afsted til Göteborg for at tage i mod bådene og deres besætning - der er alvorligt lagt op til fest.

Hvis det er muligt, vil jeg forsøge at skrive et par indlæg derovre fra, efterhånden som jeg oplever noget, men som altid jeg lover ikke noget ... og der er ikke meget tid i denne weekend, der skal også holdes øje med Le Mans og U.S. Open, så det er vist godt at fodbold ikke er så vigtigt i min bog.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar