19 juni, 2006

VOR Göteborg - fredag

Nyligt hjemvendt fra nogle fantastiske dage i Göteborg, hvor jeg havde muligheden for at følge slutningen på Volvo Ocean Race 2005-2006 på tætteste hold, ombord på en af TEAM ABN AMROs følgebåde.

Vejret var perfekt, måske endda en smule for perfekt, vinden var ikke mere end en svag brise og derfor lykkedes det desværre Pirates of the Caribbean at komme først over målstregen (eller rettere under den, målstregen var en bro) efter det ellers havde set ud til at det skulle være ABN AMRO TWO der skulle være vinder af det sidste ben.

Der var mange, adskillige tusinde, skibe ude for at tage imod V70 racerne. Det var et imponerende syn og jeg tager hatten af for kaptajnen på vores båd, som bragte os sikkert igennem kaos og frem til nogle fantastiske positioner så vi kunne følge kampen om sejren på nærmeste hold.

Jeg har taget et par billeder af dagens oplevelser.

Tillykke til ABN AMRO ONE som vinder af Volvo Ocean Race 2005-2006, ABN AMRO TWO der tog verdensrekorden som den hurtigste enkeltskrogsbåd og til de 5 øvrige både som også har ydet en imponerende indsats.

Jeg ved der er andre en mig der har taget billeder og efterhånden som jeg finder adresser på disse vil jeg opdatere dette indlæg.

Opdatering: Kristian har opdateret sin blog og lagt billederne han tog på nettet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar