23 februar, 2009

DR lancerer videopodcasts

En hurtig service meddelse, da DR lancerede "So ein ding" (se også forrige indlæg) sneg de sig samtidig til at gøre programmet tilgængelig som videopodcast også, det eneste der var tilgængeligt på det tidspunkt for nogle uger siden.

Jeg har dog gået og ventet på at de ville lancere i lidt større stil og her til aften var jeg tilfældigvis forbi og HEUREKA, nu er der en hel række af DRs programmer man kan abonnere på som videopodcasts, i skrivende stund er der 15-16 stykker.

MEN, stadig ikke Troldspejlet, som burde have være det første eller Viden Om. Dog er der DR2 Udland, Smagsdommerne, SPAM, Bonderøven og mon ikke de andre hjemmeproduktioner kommer på hen ad vejen.

DRs videopodcast side (ligesom deres lydpodcast sider) er eksemplarisk, den stiller links til rådighed for direkte abonnering i de fleste gænge programmer, dog mangler Miro (som jeg må se at få skrevet et indlæg om), men der er selvfølgelig et standard XML (RSS) feed som kan anvendes i Miro og andre programmer.

Stor tak og tillykke til DR for at få denne del af fremtiden på plads, nu vil jeg læne mig tilbage i min lænestol og se DR2 Udland på mit TV via min AppleTV, udsendelsen er ankommet helt automagisk og er klar til at se når jeg har tid - dejligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar