14 december, 2004

Sting i Forum

For efterhånden mange måneder siden lod jeg mig overtale til at købe en billet til Sting (discography) d. 9. december, 2004 i Forum.

Jeg var dog lidt i tvivl, billet prisen var på den anden side af 500, - men jeg bukker mig i støvet (siger tak til Signe der fik mig overtalt) og må erkende at oplevelsen var alle pengene værd.

Først en lille historie, som de fleste ved var Sting på plænen i Tivoli for et par år siden - jeg tænkte når jeg alligevel har et sæson kort kan jeg vel ligeså godt gå ind og se hvad han kan finde ud af.

Problemet med Stings optræden i Tivoli var at mange tusinder havde tænkt nøjagtig den samme tanke. Der var totalt kaos, som det kun opleves når det er TV-2 eller Nick & Jay der optræder. Faktisk var det relativt let at komme ind for dem der havde sæson kort (det var før prisen blev sat ned og nu har inden for 50km fra Kbh. har et sådannet).

Eneste problem var at der var så mange mennesker i Tivoli at man rent bogstaveligt ikke selv kunne kontrollere hvor man blev ført hen - en stor menneskeligt rør system. I første forsøg var jeg desværre kommet i det rør der ledte til udgangen bag voksmuseet og i løbet at 5min. efter at have tænkt, "Kool, det var jo let at komme ind" var jeg ude igen.

Men man lader sig vel ikke kue af sådan en oplevelse, så ind gennem samme indgang og denne gang fik jeg valgt røret der ledte forbi Café Ketchup. En barmhjertig dørmand tillod mig at komme ind. Resten af aftenen forløb med at stå i baren på terassen, drikke Bloody Marys, se og høre Sting (godt nok lidt på afstand - men ingen skubben og masen).

Jeg skulle have mødt min mor og søster derinde, men det var en umulighed. Der var så mange mennesker i Tivoli at mobilnettet var brudt sammen. Derfor var det meget passende at det var mor, Anne Marie og min søster veninde Signe der var mine ledsagere denne aften.

Billetterne Signe havde skaffet til koncerten i torsdags var simpelthen fabelagtige, 3. række næsten midtfor (sådan vil jeg ihvertfald huske det, se billederne).

Sting leverede! En skøn blanding af klassikere, både hans egne og Police, og nogle af hans nyere ikke så interessante numre.

Jeg er ikke enige med anmelderne, koncerten var i top. Jeg tror der må være meget musik snobberi i DK og det vil være en katastrofe for en musikanmelder at skrive en rosende anmeldelse om en kunster hun/han ikke selv har opdaget.

Jeg har fundet følgende anmeldelser i de danske dagblade:

P.S. Som i kan se i galleriet var jeg også i Magasin for at få en underskrevet udgave af Stings selvbiografi,men endnu engang havde han skabt kaos agtige situationer - så jeg mangler stadig at købe julegave til min søster.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar