29 marts, 2004

Resultat af Geddefestival 2004


Tillykke Peter

Så er resultatet for dette års geddefestival klar.

  1. Største fisk (86cm): Peter L.
  2. Flest fisk (8 fisk): Per H.
  3. Første fisk (11½ min.): Laust

Første heat

Efter lidt problemer med den netop påbegyndte og altid overraskende sommertid lykkedes det at få samling på deltagerne.

Fiskeriet startede med 1½ time i 'Øvre sø' (den tættest på Herslev) og efter ca. 10 min. koncenteret fiskeri lykkedes det undertegnede at lande den første gedde på 81 cm.

Så var der jo ligesom gået hul på bylden og i den næste times tid blev der landet mange fisk. De fleste blev fanget af Per og selv om han delte lystigt ud af sin erfaring til os andre lykkedes det aldrig at indhente ham. Det skal også nævnes at Per gav sig fuldt ud og kastede sig på hovedet i søen for at lande sin første fisk, meget dramatisk og desværre blev fotografen så overrasket at der kun eksisterer er rystet billede af denne begivenhed.

Efter at have været en presset fisker i lang tid lykkedes det endelig Peter at lande en fisk og dens 86 cm var nok til at vinde konkurrencen. Peter var dog efterfølgende nød til at gå på Lindegaardens lazerat og blive lappet sammen, så voldsom var kampen med dagens konge gedde. Vi håber at Peter med tiden får førligheden tilbage i hans finger.

Andet heat

Efter en hurtig frokost drog deltagerne, på nær Henrik, af sted til 'Nedre sø'. Henrik var indlagt til en familieudflugt, men der gives point for at møde op. Et enkelt point gives også til Nicolai for at møde op uden fiskestang og yde moralsk support til deltagerne - det viser selv erkendelse for han var aldrig nået hjem hvis han havde haft sin stang med.

I 'Nedre sø' var vandet grumset og der bredte sig hurtigt en mut stemning blandt de gæve fiskere og som det kan ses på billederne blev det også til en middagslur for flere af deltagerne. Efter lidt snak frem og tilbage var der enighed om at forstætte konkurrencen tilbage i 'Øvre sø'.

Tilbage i 'Øvre sø' blev der fisket koncentreret men resultatet var desværre i nær så godt som om formiddagen og det blev kun til 2 fisk fordelt på Lars og Per.

Præmierne blev uddelt til de vindende deltagere og det kunne konstateres at Per måske er ved at falde lidt af på den. Endnu engang tillykke Peter og tak for indsatsen med at fortrænge Per fra tronen.

Næste arrangement

På grund af de lidt kaotiske omstændigheder omkring arrangementet i år var den endelige tilslutning noget beskeden, men det var en fin dag og med mange gedder - 14 eller 15 i alt.

Målet er sidst i maj eller starten af juni at forsøge at afholde et ny konkurrence - men det afhænger dog meget af mængden af vandpest i søerne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar