30 april, 2004

Resultat af første runde

Claus og Jørgen har lagt sig i front med henholdsvis 30 og 26 point.

Vi andre ligger et stykke bag men har ikke opgivet håbet endnu.



Godmorgen Masters!

Om et kort øjeblik er vi på golfbanen og klar til at påbegynde årets slag.Først skal vi dog lige have morgenmad, som som altid forberedes under stort postyr.

29 april, 2004

Velankommet

Så er alle masters medlemmer på Bornholm og ved godt humør. Fanen er hejst og nu er vi klar til at spille noget godt golf.

On the move.

Så er vi på vej til Bornholm. Om vi når færgen er dog lidt usikkert da København er en stor trafik prop.

Men der er "godt" humør i bilen.


28 april, 2004

Kristians polterabend

Kristian behørigt påklædt til at blive gift ;-)


Så er det snart tid at Pia og Kristian skal giftes, derfor var vi en flok der i lørdags holdte polterabend sammen med Kristian.

Der blev taget billeder både med Lars's og mit kamera, foreløbig er billederne fra mit kamera tilgængelig på min billed side (se øverst til højre) eller lige her.

google

I nogle kredse er det vigtigt at ligge godt i google svinget og være synlig blandt de allerøverste sider. Der er endda en kendt dansk internet guru der siger at hvis man vil være noget så skal man ligge i top 5 på en google søgning, alle andre er lige gyldige (men det er vist mest hvis man sælger noget ;-)

Der har netop været besøg her af en der har søgt på "gedde fisk billeder" på google. Det vakte min nysgerighed og siden her er sjette på listen, næsten i top 5.

Ikke at det er vigtigt, men meget sjovt alligevel.

Teesen Cup 2004

Vigtige links: Vejrudsigt for Bornholm og 7 døgnsudsigt fra DMI

Så er det snart vi drager til Bornholm for at afgøre årets slag i Teesen Cup Masters og Invitational 2004.

Jeg vil forsøge at holde jer løbende orienteret om slagets gang her på min blog. I år vil vi tage den nyeste teknologi i brug og vi kan derfor tilbyde jer næsten live opdateringer fra turneringen - eller i hvert fald midtvejsresultater.