18 oktober, 2006

Så er den her, den nye Bravia reklame

Som skrevet tidligere har Sony været igang med at producere en ny tv reklame for deres Bravia fladskærmsfjernsyn.

At lave en opfølgning på den hoppeboldsreklamen er ikke nogen nem opgave, men nu er ventetiden ovre og vi kan alle se den nye reklame og istedet for hoppebolde er det maling i overflod der er hovedpersonen.

De er sluppet ret godt afsted med at lave en efterfølger til hoppeboldene, men ideen med at slippe 500.000 hoppebolde løs i San Franciscos gader er enestående og kombinationen med José González' "Heartbeats" gjorde det kun bedre. Men maling i store mængder og bomber virker også og jeg glæder mig til at opleve reklamen på et HD TV - slut scenen hvor maling i alle regnbuens farver daler til jorden er fænomenal.

Opdatering: 1. november, 2006 - I aften var første gang jeg så Bravia reklamen i en reklameblok på dansk tv, tror det var på TV2.

09 oktober, 2006

GoogleTube

Nu er det vist på tide at EPIC 2014 bliver opdateret endnu engang, Google har netop anonceret at de har købt YouTube!

Da jeg sidst skrev om EPIC 2014 var der slet ikke tænkt på YouTube, et fænomen der har hærget internettet og skabt noget meget større end den niche mange havde troet video på internettet skulle være.

For dem der vil have lidt hurtig baggrundshistorie kan jeg anbefale at lytte til afsnit 15 af Inside the Net hvor Amber MacArthur og Leo Laporte interviewer Steve Chen, en af grundlæggerne af YouTube. Det er en beretning om et sandt internet-eventyr.

Der har længe været udstedt en "dødsdom" over YouTube, da det længe har været kendt at de bruger mere end 1 million dollar om måneden på båndbredde og de ikke har formået at skabe en forretningsmodel og tjene penge, derfor har de indtil videre levet af venturekapital og sådanne penge er en meget begrænset resource - tror nok sidste prognose jeg hørte, var at de ville løbe tør for penge først i det nye år.

Dette bliver spændende at følge og kan have fundemental indflydelse på fremtidens medieverden, læs eventuelt denne artikel af "I, Cringely" som bringer nogle rygter på banen og om ikke andet sætter tanker for hvad der er i vente for internettets fremtid.

Jeg ved der er mange der ikke ved hvad YouTube er, på trods af mine utallige hints om at folk skulle kigge det efter - så dette er endnu et hint om at bruge 15min (det er svært at bruge mindre) på YouTube og se hvor fremtiden ligger. Enkelte har dog fuldstændig fanget ideen og bedste eksempel er Master of Ceremony's trailer for vores tur til Boston. Når I følger linket vil I sikkert tænke hvor YouTube kommer ind i billedet, men det er en af deres fornemmeste præstationer at stille denne uvurderlige service tilrådighed så den kan implementeres direkte i andre internetsider - kig godt efter, YouTube er at finde midt på siden.

"Det kan godt være at Nord Korea har fået en atombombe, men Google har fået YouTube!", nu er det vist på tide at komme i seng.

Update:

Jeg har selv lavet logo mashup'et som findes først i dette indlæg, men faldt efterfølgende over dette mashup som er meget sejere og meget mere gennemtænkt. Det er faktisk så gennemtænkt, at man kommer til at tænke på om YouTube rent faktisk har haft dette i tankerne dengang de valgte deres lidt underlige og alligevel velvalgte navn.

07 oktober, 2006

Trailer på Teesen Cup Masters Boston 2006

Dette er en hurtig cross-post for at sikre at alle får set traileren til næste års filmhit.

Det er for godt til at gå glip af og ventetiden på den endelige film bliver lang.

Via Bardenfleth bloggen

01 oktober, 2006

Sådan skal bonus point bruges.

Jeg har aldrig rigtig forstået flyselskabernes bonus point programmer, hvor man optjener point til gratis rejser, men aldrig helt nok til at bruge på noget der giver mening.

Men en britisk mand har optjent 2 millioner "frequent flyer miles" hos Virgin Express og dem har han indløst til en rumrejse med Virgin Galactic.

Nu skal jeg blot finde ud af hvordan man optjener 2 millioner bonus point, han havde gjort det ved at flyve frem og tilbage mellem England og USA 40 gange - det kan også være at det bare er lettere at spare de 1,2 millioner kroner sammen som rejsen koster, hvis man køber den direkte.

Via Slashdot