29 maj, 2005

Tillykke Victoria og John

I går, lørdag, blev Victoria og John "endelig" gift. Det skete på Københavns Rådhus og selv om det var i sidste øjeblik nåede jeg heldigvis frem til vielsen.

Efterfølgende var der reception på Dansk Vincenter hvor der blev serveret frokost i dejlige omgivelser. Vejret var høj sol og derfor foregik det meste af dagen udenfor mellem drivhusene og vinmarkerne.

Det hele gik op i en højere enhed da Paradis Is dukkede op medbringende en vogn fyldt med dejlig is, lige i tide til at køle alle ned.

Fra gymnasieklassen deltog Lars og Sune, som surprise gæst, og en jeg ikke har hilst på i lang tid, var Nissen også mødt op - det var godt at tale lidt "gamle" dage.

Som traditionen byder blev der danset bryllupsvals, klippet sokker og kastet brudebukket. Til alt held fik Sune og jeg skubbet Mette ud på pladsen så hun kunne gribe bukketten, så også et tillykke til Mette og Lars.

Endnu engang tillykke til Victoria og John og tak for en fantastisk dag - al hel og lykke fremover og der er ingen undskyldning for ikke at deltage i julefrokosten i år...

Som, næsten, altid havde jeg mit kamera med og fik taget lidt billeder som kan i billed albummet Victoria og Johns bryllup.

Billetter til Curstis Stigers i Operaen

Dette indlæg har jeg måttet sidde lidt på, før jeg kunne offentliggøre det, men jeg fik billetter til Curtis Stigers optræden i Operaen i forbindelse med denne års Copenhagen Jazz Festival.

Jeg glæder mig som et lille barn, ikke kun fordi på grund af Curtis Stigers men også fordi det bliver min første oplevelse i det nye operahus. Jeg har en gang tidligere hørt Curtis Stigers synge, det var da han optrådte sammen med Chris Minh Doky i Pumpehuset for nogle år siden. Det var en konge oplevelse som jeg var heldig at dele med Pernille og Claus.

Grunden til at jeg først har kunnet offentligøre dette indlæg nu, er at min søster og jeg ville give vores mor en billet i fødselsdagsgave. Tillykke mor, med fødselsdagen i fredags.

Det bliver en rigtig familie udflugt, da der er købt billeter til alle: mor, far, Anne Marie, Thomas og undertegnede.

25 maj, 2005

Endnu et tillykke til Kimi, men...

Jeg kom hjem sent søndag eftermiddag, efter at have vundet Teesen Cup Masters og havde heldigvis sat MythTV til at optage Formel 1 derfor blev de første timer efter ankomsten brugt på langs, med F1 på TV'et.

Ikke at Monaco er det mest spændende løb i forhold til overhalinger, men det er nu alligevel sjovt at se hvem der kommer helskindet i mål.

Og tillykke, for anden gang, til Kimi Raikonen det er rart at se at bilen nu er i stand til at hjælpe dig til sejre.

MEN, der er stadig et stykke vej hvis du vil være den mest kendte finne, for ifølge artiklen "Kimi not most famous Finn" er det Linus Torvalds der indtager denne position, ihvertfald hvis man skal tro Google.

16 maj, 2005

Nyt Teesen Cup site

Hjemmesiden for Teesen Cup'en har længe trængt til en opdatering af både design og teknologi.

Og med årets turnering stående for døre har i de seneste uger konvereteret det eksisterende site fra en hjemmelavet løsning til at nyhedsdelen nu kører i en Pebble blog. At benytte Pebble betyder at sitet med et er blevet let at opdatere med nyheder og kommentarer til hvad der sker i Teesen Cup Masters regi. Samtidig giver det mulighed for interesserede at abonnere på nyhedsstrømmen some et RSS feed.

I forbindelse med konverteringen har jeg lavet et nyt Pebble theme så sitet ikke længere ligner en Pebble blog. Jeg arbejder stadig på udseendet og er efterhånden ved at være ganske tilfreds med resulatet, men der er et stykke vej endnu - især med at få det til at se rimeligt ud i IE.

På det nye site har jeg linket til et Flickr galleri jeg har oprettet til formålet. Flickr.com giver primært en let metode at bringe "live" fotografier til hjemmesiden, da det er muligt at opdatere en Flickr billedstrøm direkte fra sin foto-mobil og billederne på sitet bliver opdateret med det samme. Samtidig er det også muligt at abonnere på en Flickr strøm via et RSS/Atom feed.

08 maj, 2005

Tillykke Kimi

Super kørt, aldrig dårligere en nummer 1. Nu skal vi så bare have Juan Pablo Montoya op i omdrejninger.

Formel 1 - Live x2

Det er fantastisk rart at kunne følge med i Formel 1 sæsonen på TV2, selvom de har henlagt tidskørslerne til TV2 Zulu som jeg ikke kan se.

Men for at få den fulde oplevelse bør man unde sig selv, at have en computer foran sig der er forbundet til internettet og følge med på live timingFormula1.com. Live timing vælges fra forsiden og åbner et ekstra browser vindue med en Java applet.

Med live timing er det muligt at følge med i, hvad jeg tror er, de samme data som kommentatorerne har under løbet (og tidskørslerne). Det giver en hel unik oplevelse at kunne følge detaljeret med i hvordan de enkelte kører, også dem der ikke lige er fokus på i tv, klarer sig i løbet.

I live timing vinduet kan man vælge mellem 3 forskellige billeder Live Timing, Wheather & Speed og Lap Chart. Det er Live Timing der er mest interessant, men i et spændene løb og omkring pit stops kan det også være rigtig sjovt at følge med Lap Chart hvor man kan se hvordan kørerne skifter placering i løbet.

Ide til spilfirmaerne, begynd at samle løbs data og lav et F1 spil hvor det er muligt at køre med i et rigtigt formel 1 løb. Det må være muligt at lave en algoritme hvor man kan starte som hvilken som helst kører og se hvor langt ens evner rækker. Data skal selvfølgelig behandles på en eller anden facon, da alle tider jo er baseret på et handligsforløb i løbet og ved at introducere en spiller der overtager en bil i løbet ændres dette handligsforløb.

02 maj, 2005

Billedrevy april 2005 fra min SE P800

Aalborg


Limfjordsbroen, giver mest mening hvis man har læst eller set Nordkraft.


Da vi var i Aalborg for at høre Kylie var det godt vejr og vi fik oplevet Aalborg fra hvad jeg tror er den bedste side.

3 styk Ladefoged til Kylie koncert.



Krokustæppe

Gartnerne i Kongenshave må være rigtig godt tilfredse med sig selv, meget imponerende tæppe af krokus.



MS Sagaqueen

MS Sagafjord har fået en kollega i Københavns havn, det nye skib hedder MS Saga Queen.



Kastellet

Næsten 360 graders vu på Kastellets vold.



Vuggestue

Det må være Danmarks underligste udseende vuggestue



HCA

HCA på Assistens



Sushibjerget

Mere end nok sushi til 2 personer.



Bukken-Bruse - fortsat

I sidste revy skrev jeg om færgen Bukken-Bruse som jeg har sejlet med mange gange. Da jeg sidst skrev om den lå den inde ved Chr. IV's bro, men på vej hjem fra arbejde den anden dag bemærkede jeg at den nu ligger ude ved Lynetten.

Billedet nedenfor er ikke et billede af den lille havfrue, selv om det jo er HCA år, men af færgen Bukken-Bruse.

Lige til venstre for havfruen kan Bukken-Bruse skimtes

Det, er da en 94'er

Da jeg i dag cyklede, igennem Skt. Annæ Passage mod Bredgade, bemærkede jeg et grønt cykelbud der lagde sig tæt på hjul efter mig. Selv om jeg sænkede farten gjorde han det samme, meget spøjst.

Jeg sænkede farten mere og mere for til sidst at holde helt stille og så sagde han, med tyk fransk accent, "Det, er da en 94'er?".

Hvortil man jo kun kan svare, "?".

Men det viste sig at være min cykel han talte om. Cyklen er en Marin mountainbike monteret med city dæk, jeg har købt brugt af Robert (fra Teesen Cup Masters) - og altså åbenbart fra 1994. Robert mener dog at den rent faktisk er fra '91, men er ikke helt sikker.

Cykelbudet sluttede vores korte samtale med, "Det var en dejlig cykel, den kan du godt være tilfreds med. Det er altid spændende at se på antikke cykler. Hav en god dag.".

Med et smil på læben drejede jeg til venstre og budet til højre. Det er rart at se at cykelbudene holder deres rygte ved lige og ikke bekymrer sig om ensretninger, som I måske ved så er Bredgade ensrettet væk fra Kongens Nytorv.

Jeg har endnu ikke helt fundet ud af hvordan jeg skal fortolke det at køre på en antik cykel, men lidt stolt er man da vel over sin lilla Marin mountain bike.